Bröllop

Gastro P – Det perfekta valet för er perfekta dag

Ert bröllop ska vara en av de mest minnesvärda stunderna i ert liv, och varför inte göra det ännu mer minnesvärt med en oförglömlig matupplevelse? Om ni söker efter den perfekta kocken och matleverantören för ert bröllop, behöver ni inte leta längre. Gastro P är namnet ni kan lita på för att skapa en smakupplevelse som kommer att förbli ingraverad i era sinnen och era gästers minnen för alltid.

Vi på Gastro P är här för att göra ert bröllop till en oförglömlig upplevelse. Vi erbjuder en professionell och engagerad personal som står till ert förfogande för att göra er dag ännu mer magisk.

Personal 450 kr/timme: Vår erfarna personal är tillgänglig för att skapa en smidig och underbar bröllopsupplevelse. Med passion för mat och service kommer de att se till att era gäster känner sig omhändertagna och nöjda. Våra kockar och servitörer är experter på att leverera en förstklassig matupplevelse.

Här ser du 2 exempel på hur er meny kan se ut. Självklart skräddarsyr våra kockar menyn efter era önskemål för att göra er dag speciell och precis så underbar som ni önskar.

Vi kan även lösa porslin, glas och dukar

Exempel 1

[650 kr/person]


Förrätt

SOTAD & KALLRÖKT LAX – EMULSION PÅ KRONDILL – RIMMAD GURKA – HJÄRTSALLAD – KRASSE – ROSTAD PUMPA


Varmrätt

GRILLAD OXFILÉ – POTATISKAKA MED ÖRTER – PORTVINSSKY – SMÖRSTEKT KANTARELL – ROSTAD JORDÄRTSKOCKA


Dessert

VITCHOKLAD CREMÉ – FLÄDERSIRAP – LIME – FÄRSKA JORDGUBBAR – BRYNT SOCKERKAKA – RÖD OXALIS


Förrätten är förföriskt god och kombinerar sotad och kallrökt lax med en förtrollande krondillsemulsion. Den rimmade gurkan ger en uppfriskande kontrast till laxens rökiga smak, medan hjärtsalladen och krasse ger en krispig textur. Toppad med rostad pumpa för en nötig twist.

Huvudrätten är en smakrik fest med grillad oxfilé som är perfekt tillagad till mörhet. Serverad med en potatiskaka kryddad med färska örter och draperad i en förförisk portvinssky. Smörstekta kantareller och rostad jordärtskocka kompletterar denna läckra skapelse.

Desserten är en sötsyrlig symfoni med en len vitchokladcrème som smälter i munnen. Den fräscha touchen av flädersirap och lime sätter en spännande kontrast till den sötma. Färska jordgubbar och brynt sockerkaka ger en perfekt balans mellan sött och syrligt. En dekorativ touch av röd oxalis fullbordar detta konstverk på tallriken.

Exempel 2

[595 kr/person]


Förrätt

KRÄMIG BURATTA – SVENSKA TOMATER – PISTAGE – SYLTAD LÖK – LAGRAD BALSAMICO – MIZUNASALLAD


Varmrätt

SOTAD TORSKRYGG – ÖRTSLUNGAD FÄRSKPOTATIS – SPARRIS – GLACERAD BUNTMOROT- MUSSELSÅS MED BRYNT SMÖR – DRAGONSTEKT BRÖD


Dessert

KARAMELLISERAD CHOKLADMOUSSE – HÖSTHALLON – SORBET PÅ PASSIONSFRUKT & ROSTAD KOKOS


För förrätten erbjuder vi en delikat krämig burrata som förenas med smakrika svenska tomater. Pistagenötter ger en nötig kontrast till den krämiga osten, medan syltad lök och lagrad balsamico tillför en komplex sötma. Mizunasalladen ger en pepprig underton för att balansera smakerna

Huvudrätten är en fest för smaklökarna med en sotad torskrygg som är perfekt tillagad till saftighet. Serverad med örtslungad färskpotatis för en frisk och kryddig touch. Glacerad buntmorot och musselsås med brynt smör adderar en smörig och havig smakprofil. Dragonstekt bröd knyter ihop måltiden med en krispig textur.

Desserten är en sötsyrlig avslutning på måltiden med en karamelliserad chokladmousse som är en ren njutning. Hösthallon ger en säsongsmässig och fräsch smak till moussen, medan sorbet på passionsfrukt och rostad kokos ger en uppfriskande och exotisk twist till avslutningen av måltiden.

Mingelmat

-KRUSTAD FYLLD MED KRÄMIGA RÄKOR

-SMÅKORV, OLIVER, MARINERAD OST, SALT MANDEL

-KRISPIG POTATIS MED LÖJROM, DILL, RÖDLÖK & GRÄDDFIL

-OLIKA SNITTAR MED TEX TAPENAD, CHARK, PATÉ

135 kr / 3 snittar

Nattamat

-KORV MED BRÖD & TILLBEHÖR
-BURGARE MED TILLBEHÖR
-PIZZA PÅ LIBABRÖD
-QUESADILLA MED SMETANA, JALAPENO & GRÄSLÖK
-WRAP MED KYCKLING, ÄPPLE & CURRYRÖRA
-KRISPIGA VÅRRULLAR FYLLDA MED ANKRILETTE

55 – 95 kr [Beroende på val]

Boka er bröllopsmeny nu genom att maila oss på hej@gastro-p.se
Vi ser fram emot att skapa en minnesvärd upplevelse för er!